Стягнення страхового відшкодування

До нашої компанії звернувся власник  розважального комплексу, що вже понад  10 років був пріоритетним об’єктом місцевої інфраструктури та принадою для туристів.

Суть справи полягала в наступному:  У одному з приміщень вказаного РК через коротке замикання відбулась пожежа. Вказане приміщення було застраховане в відомій страховій компанії, проте остання відмовила Клієнту у виплаті страхового відшкодування.

Силами адвокатів нашої компанії, була розроблена аргументована правова позиція та здійснене успішне представництво інтересів Клієнта в Господарському суді м. Києва, внаслідок чого Клієнт одержав належну йому страхову виплату. В результаті професійного представництва інтересів Клієнта в судах апеляційної та касаційної інстанції рішення суду І інстанції було залишено в силі і Клієнт одержав страхове відшкодування в розмірі майже 600 тис. грн.

Особливість кейсу полягала в тому, що керівництво страхової компанії після кожного програного судового процесу зверталось до Клієнта із пропозицією укладення мирової угоди, пропонувавши сплатити 30,50 та навіть 70% від суми заявлених позовних вимог. Ми переконали Клієнта не погоджуватись на такі умови і результат виправдав сподівання.

Висновок: Довіра до адвоката є запорукою успішного вирішення справи.